Web ontwikkeling

Het maakt niet uit hoe groot of klein uw bedrijf is of hoeveel concurrentie u in uw vakgebied heeft, wij hebben de ervaring en organisatie om uw bedrijf te laten werken.

Webontwikkeling is het proces van het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van websites. Het omvat webdesign, online publicatie, webontwikkeling en databasebeheer. Het is de constructie van een internettoepassing, zoals webpagina’s of web applicaties.

WAAROM U WEBONTWIKKELAARS NODIG HEefT:

We zien het internet niet snel meer verdwijnen. Het Internet heeft zich ontwikkeld tot een toegangspoort en de belangrijkste techniek om over de hele wereld onderzoek te doen, verbindingen te leggen, onderwijs te volgen en om van entertainment te genieten. Bovendien was in 2021 de helft van de wereldbevolking aangesloten op het internet, toen er wereldwijd 4,66 miljard gebruikers waren.

Het mag geen verrassing zijn dat de webontwikkeling sector snel groeit, gezien het steeds toenemende aantal mensen dat internet gebruikt.

WEBONTWIKKELING KAN WORDEN VERDEELD IN TWEE VERSCHILLENDE CATEGORIEN:​

Frontend Ontwikkelig

is het proces van het maken van de grafische gebruikersinterface van een website met behulp van opmaaktalen zoals HTML en CSS en scripttalen zoals JavaScript, zodat gebruikers deze kunnen zien en ermee kunnen werken.

Front-endontwikkelaars zijn verantwoordelijk voor de clientgerichte of gebruikersgerichte kant van websites, applicaties en software; met andere woorden, ze werken aan wat de eindgebruiker ziet.

Backend DevelopmeOntwikkelignt

De serverkant van een website wordt de backend genoemd. Het is het deel van de website dat gebruikers niet kunnen zien of waarmee zij communiceren. Het is het deel van de software waarmee gebruikers niet rechtstreeks communiceren. Het wordt gebruikt om gegevens op te slaan en te ordenen.

De Back-end is wat gebruikers niet zien, terwijl de Front-End wordt vertoont op het scherm van de website bezoeken. Back-end web ontwikkelaars zorgen ervoor dat alles achter de schermen technisch goed werkt op de websites, applicatie en softwareservers.

WEBSITE ONTWIKKELING STAP VOOR STAP:​

Het aantal ontwikkelingsfasen kan variëren, maar hoeveel stappen er ook zijn, het resultaat is vrijwel altijd relatief consistent.

Het bouwen van een online aanwezigheid of het maken van een website vereist meer dan weten hoe je moet coderen. Om een goede website te maken, moet u verschillende noodzakelijke stappen in het web ontwikkelingsproces doorlopen.

Bedenk hoe elke stap bij het bouwen van een website essentieel is, hoe groot of klein het project ook is. Door deze stappen te kennen, kunt u het hele proces volgen, uitzoeken waarom en hoe dingen worden gedaan en de leiding over het project nemen.

Snapit heeft een team van ervaren ontwikkelaars, analisten, projectmanagers en quality assurance engineers die ervoor kunnen zorgen dat uw website kwalitatief uitstekend wordt ontwikkeld. We kunnen volledige ontwikkelingsprojecten op tijd opleveren met meer technische ondersteuning vanwege onze expertise. U kunt  direct contact met ons opnemen als u hulp nodig heeft met uw websites en webapps.