Online adverteren

Ons digitale marketingteam brengt uw naar nieuwe hoogtes 

Tegenwoordig kunt u uw bedrijf bekendmaken zonder een absurd grote som geld uit te hoeven geven aan marketing en reclame, dit dankzij technologische vooruitgang. Sommige bedrijven kunnen zelfs ongeëvenaarde marketingsucces behalen ondanks het feit dat ze met weinig middelen werken. Als u echter overweegt een deel van uw financiële middelen te besteden aan online adverteren, is het essentieel dat u de meest effectieve tactiek voor uw markt gebruikt.

WAT IS ONLINE MARKETING? (POA)

online marketing services snapIT-01

Wanneer een bedrijf of merk geld investeert om zijn zichtbaarheid voor potentiële klanten op internet te vergroten, staat dit type marketing bekend als betaalde marketing ofwel POA genoemd.

De interesses van de koper, eerdere online interacties met uw bedrijf of merk en de zoekgeschiedenis op internet kunnen allemaal getarget worden via betaalde marketing

HET ONDERSCHEID TUSSEN ONLINE MARKETING EN organische GROEI

Elk digitaal marketingplan bestaat uit twee delen: gratis en betaalde marketing. Organische marketing maakt gebruik van berichten die zich verspreiden als mond-tot-mondreclame en zich richten op zinvolle inhoud die klanten kennis verschaft, vermaakt en loyaliteit opbouwt.

Bij betaalde marketing draait alles om het verkrijgen van verkopen door advertenties en gesponsorde berichten te plaatsen op plekken online waar uw doelgroep zich begeeft.

Beide marketingtechnieken zijn essentieel en brengen iets unieks op tafel. Voor het beste resultaat heeft u een goede mix van beide nodig.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ONLINE RECLAME?

1. U KUNT ONMIDDELLIJK EEN GROOT AANTAL MENSEN BEREIKEN

Alleen al in de Verenigde Staten gebruiken bijna 300 miljoen mensen regelmatig internet. De gemiddelde persoon besteedt meer dan 24 uur per week online, en jongere mensen besteden meer dan 50 uur per week. Zelfs 66% van de volwassenen ouder dan 65 jaar gebruikt internet.

2. HET IS GOEDKOOP

Online adverteren is niet duur. U kunt al vanaf 5 euro per dag adverteren op Facebook en uw budget geleidelijk uitbreiden. U kunt uw rendement op uw investering verbeteren door te analyseren, testen en stroomlijnen.

3. HET WERKT SNEL

Sommige marketingstrategieën hebben tijd nodig om resultaten te produceren, maar gesponsorde advertenties produceren leads die klaar zijn om uw product te kopen. Potentiële klanten zijn op zoek naar uw diensten of producten wanneer u adverteert op zoekmachines.

4. U HEEFT MEER VERMOGEN

Belangrijke data zoals kosten per klik, siteverkeer, bounce percentage, terugkerende bezoekers, conversies en zelfs kosten per conversie kunnen worden bijgehouden.


Dit stelt u in staat om van de gegevens te leren en uw advertentie indien nodig aan te passen. U kunt advertenties ook snel bijwerken, wijzigen of verwijderen. U kunt een last-minute verkoopadvertentie plaatsen en deze vervolgens verwijderen wanneer uw voorraad op is.

5. HET IS NAUWKEURIG EN GERICHT

Wanneer u gebruikmaakt van gegevens die zijn verkregen door een sociale-mediasite, kunt u zich richten op individuele klanten met betaalde advertenties. U kunt vier verschillende advertenties weergeven die zijn gericht op vier verschillende type klanten.


Elke klant ziet alleen de advertenties die voor hem het meest relevant zijn. Deze techniek plaatst uw organisatie en merk reclame voor de meest potentiële klanten. Bovendien, omdat de meeste advertentienetwerken u per klik in rekening brengen, betaalt u alleen voor succesvolle advertenties.

ONLINE RECLAMEKANAAL VOOR KLEINE BEDRIJVEN:

CONCLUSIE

Uw onlineadvertentie marketingtechniek zal uniek zijn voor uw bedrijf. Voor het behalende van de beste en meest kost efficiënte resultaten dient u een expert in te huren die uw marktaandeel bestudeerd en begrijpt.

Op basis van deze bevindingen kan het meest optimale onlineadvertentie kanaal gekozen. Verkeerde keuzes op het gebied van online adverteren kunnen vaak kostbaar zijn, bij online adverteren geld dan ook de beredenering kwaliteit over kwantiteit.

SAMENVATTING:

Effectieve marketing vereist zowel betaalde advertenties als organische groei. Betaalde online advertenties is de meest effectieve en snelle manier om uw inkomsten te verhogen en uw organisatie sneller. Met zoveel opties, platforms en soorten campagnes is het vaak moeilijk om door de bomen het bos te zien. Het maken van een verkeerde keuze op dit gebied kan u vaak duur komen te staan.

Ons digitale marketingteam zal op maat gemaakte advertenties produceren om uw klanten te helpen u online te vinden. We controleren uw accounts regelmatig en brengen zo nodig wijzigingen aan om uw campagnebudget te maximaliseren. Onze diensten omvatten dagelijkse monitoring, wekelijkse rapportages en geen minimum budget.