ICT oplossingen

BEHEERDE IT-DIENSTEN MET EEN SUCCESGERICHTE AANPAK

BETROUWBARE & VEILIGE IT-ONDERSTEUNING

Proces gestuurde en financieel toegankelijk netwerkbeheer en beheerde IT-ondersteuningsdiensten. Wij verzamelen uw creëren uw IT infrastructuur zodat u uw bedrijf kunt runnen.

Bij IT-oplossingen bieden we onze klanten tijdige klantenservice en proactieve informatietechnologie. De beheerde informatietechnologiediensten die wij leveren zijn ongeëvenaard.

Het combineert de meest effectieve technologieën voor betrouwbaar dagelijks netwerkbeheer met een behulpzame staf van technici in het veld.

WAAR zijn UW GEGEVENS opgeslagen?

Voor organisaties die gegevens elektronisch en/of online opslaan, is beveiliging een topprioriteit. Sommige bedrijven willen hun digitale gegevens op interne servers bewaren, zodat ze de beveiliging handmatig kunnen controleren. Dit kan de ideale keuze zijn als uw bedrijf zeer gevoelige gegevens verwerkt en u directe controle over de beveiliging wilt behouden.

Elke betrouwbare aanbieder van gegevensopslag waarmee u in zee gaat, zal echter toegewijd zijn aan het bieden van het hoogste niveau van cyberbeveiliging.

Sterker nog, Wij bieden superieure beveiliging tegen lagere kosten dan uw bedrijf intern kan. De reden hiervoor is dat onze dataopslag specialisten experts zijn in het beveiligen van elektronische gegevens.

WAT VOOR HULP heeft u NODIG?

We werken samen met uw medewerkers om ervoor te zorgen dat uw IT zo effectief en efficiënt mogelijk blijft werken, zodat u zich kunt blijven concentreren op de meest kritieke doelstellingen voor uw bedrijf.

We hebben u in elk aspect gedekt, van de fundamentele bewaking en controle van vitale infrastructuur tot volledig beheerde netwerkservices met ondersteuning voor eindgebruikers.

ALLES WAT WE DOEN IS GEBASEERD OP het FUNDAMENT VAN VEILIGHEID

We hebben essentiële nalevingscertificeringen, waaronder enkele die de strengste in de branche zijn. We leiden ons personeel op over de meest effectieve manieren om onze patiënten gezondheidszorg te bieden. De netwerken van onze klanten zijn uitgerust met geavanceerde monitoring-, antimalware- en authenticatiesoftware, die we ook beheren. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw gegevens, gebruikers en bedrijf worden beschermd en dat u zich aan de regelgeving houdt.

WIJ ZULLEN DE HELE REIS AAN UW ZIJ ZIJN

Elke klant van ons krijgt toegewijd, geïndividualiseerd en strategisch advies. We begrijpen wat uw bedrijf drijft en kunnen technologische oplossingen voorstellen om aan uw vereisten te voldoen. 

We helpen bij het budgetteren en voorbereiden op de lange termijn, terwijl we rekening houden met uw belangen. 

Wij zullen elk project van begin tot eind begeleiden en ervoor zorgen dat elke fase nauwkeurig wordt gepland en uitgevoerd om aan uw eisen te voldoen en het meeste uit uw investering in informatietechnologie te halen.